Boek: 111 plekken in Gent die je gezien moet hebben

Nu de coronacrisis (hopelijk) op zijn einde loopt, kunnen we weer uitkijken naar de zomer en volop uitstapjes plannen. Dat hoeft daarom niet ver te zijn, want in het boek ‘111 plekken in Gent die je gezien moet hebben’ vind je heel wat verborgen schatten in eigen land.

Dit boek met insidertips viel deze week bij mij in de bus en ik was aangenaam verrast door het concept. Een korte, maar informatieve tekst aan de linkerkant van de pagina en een foto van de bezienswaardigheid aan de rechterkant. Leuk om even door te bladeren om inspiratie op te doen of om jouw trip naar Gent te plannen!

In het boek ontdek je onder andere het statige stadspaleis Hotel d’Hane-Steenhuyse, de blauwe vogels aan de Predikherenbrug en de beluiken aan Bijlokevest. Ook de Gentse drank RoomeR en de streekbieren in de Trollekelder krijgen een speciale vermelding. Of wat denk je van een bezoekje aan de grot van Lourdes in Oostakker of aan de Plantentuin?


Te koop vanaf € 16,95 in de boekhandel

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *